КОНТАКТ
Тимот на Актива Ви стои на располагање за било какви информации преку следниве контакти
Address:
"Гоце Делчев" бр. 209
Град: Штип
Пош. код: 2000
Земја: Република Македонија

Telephone: Телефон: + 389 32 390 958
Телефон: + 389 32 390 151
Телефон: + 389 32 394 122
Телефон: + 389 32 395 122

Mobile Phone Number: Факс: + 389 32 386 989

Information: aktiva@aktiva.com.mk

 


free counters