За нас
Историја на нашата компанија”AKТИВA” ДOO Штип” е основана во 1999 година. Започнувајќи со мини технологија и неколку вработени, во текот на своето работење прилагодувајќи се на современите динамични текови за постигнување на понатамошен развој и потребите на пазарот, остварува силен подем и прераснува во врвен производствен капацитет во металската индустрија, вклучувајќи ги сите елементи на занаетско-завршни работи, како и производство на дел од потребната процесна технолошка опрема.
 
 
free counters