Новата фабрика за заварени склопови за автомобилската индустрија ќе биде отворена во вторник напладне во...
Adams also came to understand how important it was that his carefully crafted photos were reproduced to best effect. At Bender’s invitation, he joined the prestigious Roxburghe Club, an association devoted to fine printing and high standards in book arts.
Во кабинетот на Градоначалникот на општина Штип прим. Мр. Илчо Захариев на 23 февруари 2014...
Центарот за развој на источниот плански регион и штипскиот гигант „Актива“ потпишаа договор за изградба...
Иле Николов е дипломиран градежен инженер зад кого стои 30-годишно работно искуство во струката. Петнаесет...