, Анѓушев во посета на компаниите Албатрос и Актива во Штип

Заменик-претседателот на Владата задолжен за економски прашања Кочо Анѓушев денеска ќе престојува во работна посета на Штип.

Како што соопшти неговиот Кабинет, Анѓушев најпрво ќе ја посети текстилната компанија „Албатрос“ во Штип кадешто ќе оствари средба со менаџметот на компанијата, а потоа ќе има и средба со менаџметот на компанијата "Актива", во нивниот произвотствен капацитет.

Објавено од: a1on.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *